“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ook kortingen op uw andere FBTO verzekeringen

Donderdag 12 januari 2006 15:55Margot Boesveld

 

Naast de korting op de zorgverzekering krijgen leden van de Vastelastenbond ook korting op andere verzekeringen van FBTO. De korting op de verschillende verzekeringen is:

Op onderstaande producten ontvangt u de speciale ledenkorting: - Autoverzekering: 17 % - Aansprakelijkheidsverzekering: 5 % - Opstalverzekering: 5 % - Inboedelverzekering: 5 % - Uitvaartverzekering: 3% - Overlijdensrisicoverzekering: 5 % - Doorlopende Reisverzekering: 5 % - Ziektekosten: 4%

Heeft u al een verzekering lopen en bent u lid? Dan kunt u telefonisch doorgeven aan FBTO dat u gebruik wilt maken van de collectiviteitkorting. Het collectiviteitnummer van Vereniging de Vastelastenbond is U80. Voor de zorgverzekering wordt met terugwerkende kracht de korting berekend (vanaf januari 2006). Voor de overige verzekeringen wordt vanaf de eerstvolgende premievervaldatum de korting berekend.

U kunt gratis lid worden van Vereniging de Vastelastenbond indien u een FBTO verzekering wilt afsluiten.

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

r.f.c.boermans

Goedemorgen mevrouw , mijnheer

Gaarne zou ik van U Uw polis ( basispakket ) willen doorlezen . Wij zijn 62 en 59 jaar , wonen 6 mnd. per jaar in zuid afrika . Wij hebben nu een polis lopen bij een andere verzekering en overwegen e veranderen .

vr.grt. mevr.S.J.M.Boermans-Vreugdenhil

Donderdag 09 februari 2006 06:10

Plaats een reactie

Lees meer over