Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ook postbus 51 heeft moeite met het nieuwe zorgstelsel

Dinsdag 04 oktober 2005 21:00Margot Boesveld

 

We hebben al verschillende berichten gepubliceerd waaruit blijkt dat er maar weinig mensen precies weten wat het nieuwe zorgstelsel inhoud. Dan zijn het weer de minima die erop achteruit gaan dan weer de studenten. Dan weer vragen over de tegemoetkoming dan weer onduidelijkheid over de formulieren. De consequenties zijn onvoldoende uitgezocht en de burgers zijn te weinig ingelicht.

Postbus 51, de voorlichtingsdienst van de rijksoverheid beantwoordt driekwart van de moeilijke vragen over de nieuwe wet correct. In een antwoord op Kamervragen noemt minister Hoogervorst ‘verbetering wenselijk’ voor de beantwoording van vragen van burgers.

Toch raar dat slechts driekwart van de moeilijke vragen correct wordt beantwoord en een kwart van de vragen dus onjuist. Postbus 51 is belangrijk omdat mensen dat vertrouwen en daar hun keuze op baseren. Verbetering is dus niet wenselijk, maar nodig.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over