Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ook T-Mobile wil roamingtarieven verlagen

Dinsdag 11 maart 2008 13:03Margot Boesveld

 

T-Mobile wil de tarieven voor mobiel internetten aanzienlijk te verlagen. De verlaging wordt volgende week aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona. Het gebruik van mobiele internetabonnementen in het buitenland is erg duur. Wie over de grens zijn mobiele telefoon wil gebruiken om te internetten of een datakaart voor zijn laptop gebruikt, wordt doorgaans geconfronteerd met peperdure rekeningen. T-mobile gebruikers betalen momenteel meer dan 5 euro per MB, en in Engeland zijn gebruikers nog duurder uit met 4.11 pond per MB. De nieuwe tarieven zijn nog niet bekend, maar worden volgende week onthuld op het grootste vakcongres voor mobiele telecommunicatie in Barcelona. T-Mobile lijkt de Europese Commissie voor te willen zijn. Die wil de roamingtarieven voor datagebruik dit najaar fors verlagen nadat vorig jaar ook de roamingtarieven voor normaal spraakverkeer zijn verlaagd. De baas van de Britse OPTA Ed Richards heeft vorige week ook al opgeroepen tot forse verlagingen van het datagebruik naar aanleiding van een rapport van de European Regulators Group. De huidige tarieven houden iedere verdere ontwikkeling tegen, zegt Richards. Rivaal Vodafone rekent momenteel nog altijd 5,95 euro per megabyte, maar kent speciale databundel voor buitenlands gebruik, waardoor het tarief lager uitvalt. Bij een datadagbundel van 14.28 kan 50 MB per dag worden binnengehaald. Maar niet overal wordt dit tarief gehanteerd in sommige landen rekent Vodafone zelfs 14,88 euro per MB. In december heeft Vodafone aangekondigd dat ze met een substantiële tariefsverlaging de markt voor mobiel internet op de laptop wil openbreken. Met een nieuw tariefplan kunnen besparingen van zo'n 50 procent nationaal en 85 procent internationaal gerealiseerd worden. "We hebben de indruk dat T Mobile Vodafone gaat volgen," zegt een woordvoerster van Vodafone. KPN Telecom kondigde vorige week toevallig ook een aanmerkelijke tariefsverlaging tot 60 procent voor mobiel internet in Nederland, en daarnaast zijn ook de buitenlandtarieven tot 50 procent in prijs verlaagd. Bron: webwereld.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over