Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ook Vodafone schrapt in subsidie mobieltje

Donderdag 07 september 2006 17:12Margot Boesveld

 

Ook telecombedrijf Vodafone schrapt een deel van de subsidie op mobiele telefoons. Eerder zetten T-Mobile en KPN al een dergelijke stap. Concreet betekent het dat Vodafone de commissie op een verkocht telefoonabonnement met 60 euro naar beneden brengt.De korting voor de tussenhandel gaat begin oktober in, aldus een woordvoerder van Vodafone dinsdag.Het bedrijf ziet zich, net als de andere mobielebelbedrijven, geconfronteerd met stijgende kosten van het afwikkelen van telefoongesprekken met andere aanbieders. Verder komen er door de toezichthouder afgedwongen lagere prijzen voor 'roaming', het bellen en gebeld worden in het buitenland.KPN maakte in augustus bekend dat het vanaf september de subsidie stopt. Eerder al stopte het telecomconcern met de subsidiëring van prepaid-telefoons. Sinds de introductie van mobiele telefonie in Nederland subsidieerden de telecombedrijven de toestellen. Dit gebeurde om de drempel voor de kostbare aanschaf van het mobiele toestel weg te nemen.Macintosh Retail, moederbedrijf van winkelketen BelCompany, verklaarde vorige week niet bang te zijn voor deze stap. Het bedrijf heeft al jaren geleden de nadruk gelegd op het binnenhalen en vasthouden van klanten die veel bellen.De Nederlandse markt voor mobiele telefonie is behoorlijk verzadigd. Er zijn meer abonnementen in het land dan dat er mensen wonen. De stijging van de omzet in de branche neemt af.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over