Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Opta: internetbeller heeft grotere verantwoordelijkheid

Maandag 10 april 2006 09:00Margot Boesveld

 

Internetbellers zijn voor een deel zelf verantwoordelijk voor de beveiliging tegen afluisteren, aanvallen en ongewenste boodschappen. Technisch toezichtsmedewerker H. Dries van telecomtoezichthouder Opta heeft dat dinsdag gezegd op een bijeenkomst over de risico's van internettelefonie.Hoe ver de gebruikersverantwoordelijk gaat en wat de taken van aanbieders en de Opta zijn, is nog volstrekt onduidelijk, voegde Dries daar aan toe. ,,We weten nog niet wat we moeten doen. De gevaren moeten zich nog manifesteren. We houden de vinger aan de pols.''De Opta kondigde hard optreden aan tegen ongewenste berichten via de digitale telefoonlijn. De internetpagina spamklacht.nl is ook open voor klachten over spit, benadrukte Dries.

Ik vind niet dat de consument een grotere verantwoordelijk krijgt met het bellen over internet. De verantwoordelijkheid ligt bij de telecomaanbieders en de Opta. Zij zijn verplicht ervoor te zorgen dat consumenten niet worden afgeluisterd, aangevallen of ongewenste berichten krijgen. Het wordt te gek als de verantwoordelijkheid hiervoor bij de consument komt te liggen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over