Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Opta onderzoekt opsplitsing KPN

Maandag 18 december 2006 12:00Margot Boesveld

 

Toezichthouder OPTA onderzoekt de mogelijkheden om de netwerk- en service-activiteiten van telecomprovider KPN te splitsen. De telecomwaakhond evalueert deze optie, omdat KPN een nieuw communicatienetwerk ontwikkelt. Dat netwerk staat los van het KPN-netwerk en is volledig gebaseerd op het internet protocol. De traditionele transformatorgebouwen van KPN, waar concurrenten ook gebruik van maken, verdwijnen daardoor.Voor het nieuwe netwerk zijn echter nieuwe investeringen nodig, die sommige KPN-concurrenten niet direct kunnen doen. Zij zouden daardoor buiten de boot kunnen vallen.In Groot Britannië is een dergelijk model effectief gebleken. ,,Opta laat een onderzoek uitvoeren om te identificeren hoe dit model precies wordt toegepast, op welke wijze dit concurrentie bevordert en of een dergelijk model ook toepasbaar is in de Nederlandse situatie'', aldus de Opta in het rapport 'Visie en jaarplan 2007'.Een splitsing van de diensten en de technische kant van telecom betekent dat bedrijven zonder eigen kabels verzekerd zijn van de toegang tot het netwerk. In Groot Brittanië koos telecombedrijf BT voor deze optie. De Britse toezichthouder Ofcom dreigde met acties, omdat het vond dat BT het netwerk niet snel genoeg beschikbaar maakte voor kleinere telecomaanbieders.Volgens KPN is een dergelijke splitsing nergens voor nodig in Nederland. Het netwerk van KPN staat open en de prijzen zijn transparant voor alle partijen, aldus een woordvoerder van KPN.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over