“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Opta ontneemt KPN monopoliepositie

Vrijdag 01 juli 2005 12:12Margot Boesveld

 

KPN raakt zijn monopoliepositie voor het vaste telefoonnet kwijt. Andere bedrijven moeten ook in staat worden gesteld om abonnementen te verkopen. "De consument zit nu nog met een navelstreng vast aan KPN. Dat gaan we aanpakken", aldus Opta-voorzitter J. Arnbak vrijdag in de Volkskrant.

Het was al mogelijk voor telefonieaanbieders om belminuten bij KPN in te kopen en vervolgens weer te verkopen, maar voor het abonnement zelf zat de consument toch altijd vast aan KPN. Mogelijk zullen de prijzen door dit besluit dalen. Lees artikel.

Wij vinden dit een goede ontwikkeling. Veel mensen blijven bij KPN omdat het grootste gedeelte van de kosten bestaat uit het abonnement. Nu dit monopolie verdwijnt zullen mensen eerder beslissen een andere aanbieder te kiezen.

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over