Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

OPTA wil zorgplicht van internetproviders beter invullen

Vrijdag 20 april 2007 13:04Margot Boesveld

 

De OPTA wil dat internetproviders meer zorg dragen voor de veiligheid van hun klanten op internet. De telecom-waakhond wil daarom afspraken maken met de providers.De OPTA vraagt de internetproviders mee te denken over een betere invulling van de huidige wetgeving. Doel hiervan is om internet-gebruikers beter te beschermen tegen mogelijke dreigingen op het web.Zo wil de OPTA dat internetproviders in ieder geval virus en spamfilters bieden voor inkomende en uitgaande e-mails. Ook wil de waakhond dat er voorlichting wordt gegeven aan gebruikers over concrete dreigingen en de bescherming tegen deze dreigingen.Maatregelen die de OPTA als best uitvoerbaar ziet zijn het blokkeren van poortnummers die veelvuldig worden misbruikt, benaderen van mensen van wie de pc als zombie in een botnet functioneert en helpdeskondersteuning, tegen redelijke kosten, voor gebruikers om zo de pc te beveiligen.De OPTA is van plan om binnenkort een bijeenkomst te houden met internetproviders.Bron: webwereld.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over