Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Overheid gaat strijd aan met dialeroverlast

Donderdag 14 september 2006 17:52Margot Boesveld

 

Mensen die inbellen bij hun internetprovider en onverwachts een hoge telefoonrekening krijgen vanwege een zogenaamde ‘autodialer’, hoeven deze rekening niet meer te betalen.De meeste mensen internetten tegenwoordig via een breedbandverbinding: bij de kabel of via ADSL. Maar ongeveer een derde doet dat nog steeds via een inbelverbinding. Die kunnen tegen het probleem aanlopen dat zich stiekem een illegaal programmaatje op de computer nestelt, dat - zonder dat je dat door hebt - naar een ander, veel duurder nummer belt.De Consumentenbond voert al jaren actie tegen deze misstand. Het ministerie van Economische Zaken heeft nu bedacht om het probleem bij de telefoniebedrijven neer te leggen. Consumenten die zoiets meemaken, kunnen een klacht indienen bij hun telefoonmaatschappij en het betalen van de telefoonrekening opschorten. Als blijkt dat de hoge rekening inderdaad door een ‘autodialer’ komt, hoeven ze de rekening helemaal niet te betalen. De Consumentenbond is hier enthousiast over.Bron: Consumentenbond

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over