Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Overheid lanceert de website ConsuWijzer

Maandag 10 juli 2006 16:15Margot Boesveld

 

ConsuWijzer, het nieuwe gezamenlijke informatieloket van de Consumentenautoriteit, de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA) is donderdag zes juli van start gegaan en bestaat uit deze website en het telefoonnummer 088 - 070 7070.ConsuWijzer is het loket voor informatie over de rechten als consument. Deze website biedt naast veel informatie ook praktische tips en voorbeeldbrieven. Heeft u een specifieke vraag en vindt u het antwoord niet online? Bel dan 088 – 0707070 (op werkdagen van 8.30 - 17.30u, lokaal tarief).De Consumentenautoriteit is de nieuwe toezichthouder op het gebied van algemeen consumentenrecht en wordt vanaf 1 januari 2007 actief. De NMa en OPTA hadden tot de start van ConsuWijzer ieder een eigen informatielijn en voor informatie over consumentenzaken kon men terecht op StaIkSterk.nl. StaIkSterk en de informatielijnen zijn opgegaan in ConsuWijzer. Via ConsuWijzer kan men ook klachten indienen. ConsuWijzer stuurt die door naar de betreffende toezichthouder.Als op basis van meerdere klachten het vermoeden ontstaat dat een bedrijf zich niet aan de wet houdt, kan die toezichthouder optreden. Denk daarbij aan maatregelen als het uitdelen van waarschuwingen of het opleggen van boetes.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over