Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Overheid moet ingrijpen bij makkelijke leningen'

Dinsdag 03 april 2007 14:35Margot Boesveld

 

De overheid moet ingrijpen om leningen en afbetalingen in de hand te houden. Dat vindt negentig procent van de Nederlanders, zo staat in een rapport van Interview NSS en GGN Incassospecialisten en Gerechtsdeurwaarders. Het online onderzoek werd gehouden onder 1200 Nederlanders van 18 jaar en ouder.Volgens de onderzoekers vindt 66 procent van de ondervraagden dat de overheid beperkingen moet opleggen aan kredietverschaffers. Vorig jaar was dat nog 55 procent. Bijna één op de vier ondervraagden vindt het genoeg als de overheid waarschuwt. De overige tien procent vindt dat de overheid niets hoeft te doen, omdat het een eigen verantwoordelijkheid van de burger is.Van de ondervraagden vindt 93 procent dat het te makkelijk is om geld te lenen of iets op afbetaling te kopen. Bij alleenstaande jongeren ligt het anders. Van hen vindt dertien procent dat het te moeilijk is om een lening te krijgen.

Bron: nieuws.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over