Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Overstapper krijgt binnen 2 maanden zorgpremie terug

Donderdag 12 januari 2006 16:18Margot Boesveld

 

Minister Hoogervorst beloofde de tweede kamer dat het premiegeld dat betaalt wordt aan de oude verzekeraar binnen tien dagen terug gestort zou worden. Verzekeraars geven aan dat dit niet gaat lukken. Mensen die in januari van zorgverzekeraar veranderen krijgen uiterlijk op 28 februari de al betaalde premie over de maand januari teruggestort van hun oude zorgverzekeraar. Wie in februari overstapt krijgt op zijn laatst op 31 maart geld terug.

Ik vind het raar dat de minister dit aan de tweede kamer belooft terwijl de verzekeraars het waar moeten maken. Er zit nogal een groot verschil tussen 2 maanden en tien dagen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over