Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Overzicht nieuwe abonnementen T-Mobile vanaf 16-1-2017

Maandag 16 januari 2017 10:06Margot Boesveld

 

Vanaf 16 januari voert T-Mobile een nieuwe strategie. Er zijn 5 nieuwe sim only abonnementen mogelijk bij deze provider. Het is niet dus meer mogelijk om een Stel Samen & Stel Bij abonnement af te sluiten of te verlengen. U kunt gebruik maken van het nieuwe abonnement T-Mobile GO.  Vereniging de Vastelastenbond zet de nieuwe sim-only abonnementen voor u op een rij. 

Nieuwe Sim Only abonnementen T-mobile vanaf 16 januari 2017

1. Go unlimited EU + USA

Met Go Unlimited EU + USA krijgt u voor een vast bedrag per maand Unlimited internet, Unlimited minuten + sms, Unlimited roamen in de EU + USA. U kunt maandelijks bijstellen. De kosten voor dit abonnement zijn € 60,- per maand bij een 2-jarig Sim Only abonnement.

2. Go unlimited EU

Het abonnement Go Unlimited is € 35,- per maand bij een 2-jarig Sim Only abonnement. Dit abonnement is inclusief Unlimited internet, Unlimited minuten + sms, Unlimited roamen EU. 

3. Go unlimited EU Go up

Met Go Up krijgt u voor een vast bedrag van € 28,-per maand 10 GB mobiel internet NL/EU, Datavrije Muziek en Unlimited bellen en sms'en in NL + 120 minuten EU. Het betreft een 2-jarig Sim Only abonnement.

4. Go Next

Met Go Next krijgt u voor een vast bedrag per maand 5 GB mobiel internet NL/EU en Unlimited bellen en sms'en in NL + 120 minuten EU. U kunt maandelijks bijstellen. Dit abonnement is € 24,- per maand. Het is een 2-jarig Sim Only abonnement.

5. Go Basic

Voor een vast bedrag per maand van €19,- krijgt u 1 GB mobiel internet NL/EU en Unlimited bellen en sms'en in NL + 120 minuten EU. Ook dit is een 2-jarig Sim Only abonnement.

 

Hoe unlimited is unlimited?


Bij Unlimited start u iedere dag met een dagtegoed van 5 GB. Geldig in Nederland en de EU. Zijn deze GB’s (bijna) op? Dan stuurt T-mobile een sms. Daarna activeert u zo vaak u wilt gratis 1 GB-aanvullers. Op deze manier houdt iedereen toegang tot Unlimited, en wordt het netwerk niet onnodig belast. 60 dagen per jaar zijn uw GB's uit uw Unlimited EU abonnementook in de EU geldig. Gaat u voor een langere periode naar het buitenland, dan kunt u nog steeds 10 GB per maand blijven gebruiken.

Hoeveel minuten kunt u bellen in het buitenland?


-Bij Go Basic, Next en Up belt u onbeperkt in Nederland, en 120 minuten per maand in de EU.
-Bij Unlimited EU belt u onbeperkt in Nederland en de EU.
-Bij Unlimited EU + USA belt u ook onbeperkt op het T-Mobile netwerk in de USA.

Bron: https://www.t-mobile.nl/go-unlimited

 

Voorwaarden T-Mobile GO abonnement?

Algemeen
- EU = EU landen + Noorwegen en IJsland. Zwitserland is geen onderdeel van de EU en daar kunnen de bundels dus niet gebruikt worden. 
- USA = T-Mobile USA netwerk.

Basic:
- 120 min te gebruiken om te bellen in en naar EU landen

Next:
- 120 min te gebruiken om te bellen in en naar EU landen

Up:
- 120 min te gebruiken om te bellen in en naar EU landen
- Dit abonnement is ook inclusief Datavrije Muziek. Klanten kunnen muziekstreamen zonder dat het MB's kost als ze gebruik maken van de aangesloten muziek streamingdiensten. Datavrije muziek is alleen beschikbaar in Nederland en is exclusief eventuele abonnementsgelden van een muziekstreamingdienst.

Unlimited EU
- Bij Unlimited geldt een dagtegoed van 5GB in Nederland & EU. Na deze 5GB kunnen er gratis 1GB aanvullers geactiveerd worden. Als er geen aanvullers worden geactiveerd dan wordt de snelheid in Nederland verlaagt naar 384 kbps, 
- In de EU kan tot 60 dagen per jaar onbeperkt internet gebruikt worden. Na deze 60 dagen kan er 10 GB per maand in de EU gebruikt worden.
- Bellen: maximaal 300 verschillende internationale nummers per maand.

Unlimited EU + USA
- Bij Unlimited geldt een dagtegoed van 5GB in Nederland, EU & USA (T-Mobile USA netwerk). 
Na deze 5GB kunnen er gratis 1GB aanvuller geactiveerd worden. Als er geen aanvullers worden geactiveerd dan wordt de snelheid in Nederland verlaagt naar 384 kbps.
- In de EU & USA (T-Mobile USA netwerk) kan tot 60 dagen per jaar onbeperkt internet gebruikt worden. Na deze 60 dagen kan er 10GB per maand in de USA gebruikt worden op het T-Mobile USA netwerk.
- Bellen: In de USA kan alleen gebruik worden gemaakt van het T-Mobile USA netwerk. Daarnaast geldt maximaal 300 verschillende internationale telefoonnummers per maand.

 

 

 

Bron: T-Mobile

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over