Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Pak internetaanbieders krachtig aan'

Dinsdag 24 juli 2007 17:27Margot Boesveld

 

Veel consumenten ondervinden problemen als ze willen wisselen van internetaanbieder. Staatssecretaris Frank Heemskerk (Economische Zaken) moet de providers daarom krachtig aanpakken.Dat stelt de Consumentenbond maandag in een verklaring. De bond wil dat Heemskerk met nieuwe regelgeving komt om het wisselen van provider gemakkelijker te maken.Een meerderheid van 82 procent van de consumenten vindt dat de nieuwe aanbieder de overstap moet regelen, zo blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. De organisatie pleit ervoor dit in de wet vast te leggen. Ook zou de overheid duidelijke normen moeten vaststellen, bijvoorbeeld over hoe lang het wisselen van provider mag duren.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over