Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Pas om met mobiel internetten in buitenland'

Donderdag 17 augustus 2006 17:20Margot Boesveld

 

De Consumentenbond waarschuwt voor het internetten met een mobiele telefoon in het buitenland. Veel mensen hebben geen idee dat dat erg hoge kosten met zich meebrengt. Alleen wat surfen op een paar websites of het checken van de aandelenkoersen kan al oplopen tot tientallen euro’s."Bovendien doen mensen er sowieso verstandig aan om eerst na te gaan welke provider in het buitenland de goedkoopste is", aldus woordvoerder Marcel van Beusekom van de Consumentenbond. "Bij aankomst in het buitenland kiest je mobieltje zelf het netwerk waarmee je eigen provider afspraken heeft gemaakt, maar dat valt handmatig te veranderen. Let dus goed op."

Bron: De Telegraaf

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over