Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Patiënten weigeren doorverwijzing om extra kosten'

Maandag 18 december 2006 12:08Margot Boesveld

 

Een kwart van de Nederlandse artsen heeft sinds de invoering van het nieuwe ziektekostenstelsel te maken met patiënten die niet doorverwezen willen worden. De patiënten zeggen bang te zijn voor extra kosten via bijvoorbeeld de no-claim of een eigen risico. Dat blijkt uit een enquête onder Nederlandse dokters door de artsenorganisatie KNMG.Voorzitter Peter Holland heeft dit vrijdag in Nieuwegein bekendgemaakt tijdens een congres over het nieuwe zorgstelsel. Het stelsel ging 1 januari 2006 van start en functioneert nu ongeveer 1 jaar.De KNMG gaat vervolgonderzoek instellen om bijvoorbeeld te achterhalen hoe vaak de artsen met deze patiënten te maken hebben. Volgens Holland kunnen mensen uit kostenbewustzijn zieker worden als ze niet naar de dokter gaan. Hierdoor kan het de gezondheidszorg extra geld kosten om ze vervolgens weer gezond te krijgen.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over