Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Pomphouders boos, automobilisten blij

Donderdag 11 augustus 2005 09:00Margot Boesveld

 

De pomphouders zijn boos omdat een autoleasebedrijf uit Almere een prijsvergelijk is begonnen. Op de site kunnen automobilisten zien waar ze in  Nederland het goedkoopst kunnen tanken. De site moet de concurrentie tussen de pomphouders bevorderen en uiteindelijk de benzine- en dieselprijs naar beneden brengen.

De belangenvereniging Tankstations (BETA) hekelt de prijsvergelijker. Zij stellen dat Athlon zich richt op de verkeerde partij. Het leasebedrijf zou volgens BETA beter op het Binnenhof actie moeten voeren. "De literprijs wordt vooral bepaald door belastingen en accijnzen."

BETA heeft gelijk dat de pomphouder weinig kan doen aan de hoge brandstofprijzen. Maar dat wil niet zeggen dat Athlon geen vergelijkingsite mag beginnen. De verschillen tussen de prijzen lopen soms wel op tot € 0,12 per liter. De automobilist heeft het recht om te weten waar hij het voordeligst kan tanken. De telefoniebedrijven worden ook niet boos op bellen.com omdat daar alle abonnementen vergeleken kunnen worden.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over