“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Populariteit groene stroom gedaald

Maandag 18 december 2006 11:47Margot Boesveld

 

De Nederlander laat groene stroom steeds meer links liggen. In december 2004 waren er nog 3 miljoen huishoudens met groene stroom. Nu is dat aantal gedaald tot 2,4 miljoen. Dit blijkt uit onderzoek van de vergelijkingssite Energieprijzen.nl van Ecofys dat mede actief is op het gebied van duurzame energie.De daling met 20 procent lijkt het gevolg van de afschaffing van stimuleringsmaatregelen voor groene energie en het opengaan van de energiemarkt in de zomer van 2004. Als het nieuwe kabinet geen maatregelen neemt om het gebruik te stimuleren, is het niet uitgesloten dat het marktaandeel van groene stroom nog verder zal dalen, stelde dinsdag Arjan van As van Energieprijzen.nl.In 2001, toen alleen de markt voor groene energie vrij was, kon de consument profiteren van een belastingvoordeel. Daardoor was groene energie goedkoper dan 'grijze' of gewone energie. In 2003 schafte de overheid dit voordeel af, zodat groene stroom duurder werd. Toen in juli 2004 de gehele energiemarkt openging, werden de prijzen van groene en grijze energie steeds meer gelijkgetrokken.Bron: ANP

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over