“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Postzegel niet meer nodig met app

Donderdag 23 mei 2013 11:51Margot Boesveld

 

Postbedrijf PostNL maakt het vanaf nu mogelijk om brieven te versturen zonder een postzegel. Mensen die geen postzegel bij de hand hebben, kunnen via de PostNL-app voor iOS of Android een postzegelcode van 9 cijfers en letters kopen.

De code moet je vervolgens op de brief schrijven op de plek waar normaal de postzegel zit en dan kan je de brief verzenden.

Duurdere zegel

PostNL zegt dat uit onderzoek is gebleken dat 20 procent van de klanten soms geen kaartje of brief verstuurt omdat ze geen postzegel hebben.

De postzegelcode kost 75 cent en is daarmee duurder dan een gewone postzegel van 54 cent. De code is alleen beschikbaar voor brieven tot en met 20 gram. De betaling gaat via een eenmalige automatische incasso.

Bron: nos.nl/artikel/509787-postzegel-niet-meer-nodig-met-app.html

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over