Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Premie zorgverzekering in 2007 niet omhoog'

Dinsdag 06 december 2005 10:50Margot Boesveld

 

De premies voor de nieuwe zorgverkering zullen in 2007 niet worden verhoogd door de zorgverkeraars. Dat verwacht althans directeur Bontje van koepelorganisatie Zorgverzekeraars Nederland (ZN). Hij spreekt daarmee de verwachting van topman Van der Veen van zorgverzekeraar Agis tegen. Die stelde onlangs dat de premies in 2007 hoogstwaarschijnlijk zullen stijgen.

Nu al voorspellen dat de premies in 2007 zullen stijgen, is

voorbarig vindt Zorgverzekeraars Nederland. ,,We weten nog niet hoe de markt zich ontwikkeld en dat zal voor elke individuele verzekeraar anders uitpakken.''Directeur Bontje verwacht wel dat de strijd om de verzekerden die is losgebarsten tussen de zorgverzekeraars, in 2006 hoogst waarschijnlijk tot rode cijfers bij de verzekeraars zal leiden.De ene na de andere verzekeraar maakt dezer dagen zijn premie bekend. Volgens topman Van der Veen van Agis duiken velen daarbij onder de kostprijs. ZN-directeur Bontje geeft hem in het Financiële Dagblad gelijk: ,,de consequentie is dat de reserves verdampen.'' Vrijdag maakte Univé bekend dat de premie voor de basisverzekering 995 euro wordt. Interpolis biedt leden van de Rabobank 7,5 procent korting op een premie van 1056 euro per jaar voor de basispremie. Sporters kunnen bij Zilveren Kruis van Achmea voor minder dan 1000 euro.

ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over