Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Prijs zonnepanelen stijgt na heffing

Vrijdag 31 mei 2013 10:42Margot Boesveld

 

De prijs van zonnepanelen is de afgelopen weken met meer dan tien procent gestegen. De prijsstijging komt door de dreiging van Europa met een importheffing op Chinese zonnepanelen. De strafmaatregelen, wegens oneerlijke concurrentie, moeten op 6 juni ingaan.

Vooruitlopend op de maatregel zien importeurs en installateurs dat de prijzen fors oplopen. Volgens brancheorganisatie Uneto-VNI stijgen niet alleen de prijzen, maar nemen de orders ook af. "Mensen rekenen nog eens na wat zonnepanelen opleveren en komen met de hogere prijs tot de conclusie dat de marges kleiner worden en zien daardoor steeds vaker van de koop van panelen af."

Handelsoorlog

De verwachting van de brancheorganisatie is dat de prijs van de panelen nog verder kan oplopen, als niet snel een einde komt aan de ontluikende handelsoorlog met China. "Er staan banen op het spel. Met name veel installatiebedrijven hebben de laatste tijd het hoofd boven water kunnen houden, doordat ze zonnepanelen konden installeren en daar komt nu een eind aan."

Bron: nos.nl/artikel/512681-prijs-zonnepanelen-stijgt-na-heffing.html

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over