Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Prijzen vergelijken, bankieren en kopen op het internet neemt toe

Vrijdag 19 januari 2007 18:13Margot Boesveld

 

Sinds 1995 peilt marktonderzoeksbureau Trendbox het gedrag van consumenten op het internet. Trendbox concludeerde onlangs dat prijsvergelijken op het internet in opmars is en dat zestig procent van alle internetters naar de laagste prijs zoeken op het web. Bovendien is bankiert het merendeel van de consumenten online.Het is de eerste keer dat de vraag hoeveel mensen via internet prijzen vergelijken is meegenomen in het Trendboxonderzoek. Online bankieren is in de leeftijdgroep 14 tot 25 jaar nog populairder: driekwart doet dit. Vorig jaar was het nog de helft van de groep.Online bestellen en betalen wint ook terrein op het internet. Meer dan de helft van alle internetters koopt wel eens iets online. Hier geldt tevens dat de sterkste groei bij jongeren ligt.Overigens doet in de leeftijd van 25-49 jaar zestig procent wel eens een aankoop online. Bij 65-plussers is nog veel te winnen voor online winkels. Slechts 23 procent doet aankopen via internet. Trendbox ondervroeg voor dit onderzoek ruim 900 Nederlanders van 16 jaar en ouder.Bron: Zibb

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over