Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Proef van Eon in Duitsland: arme-klantentarief met 40% korting

Woensdag 31 mei 2006 12:50Margot Boesveld

 

MÜNCHEN (Energeia) - Eon start in de Duitse deelstaat Beieren met een proef waarbij "extreem financieel zwakke" huishoudens een sterk verlaagde prijs betalen voor hun elektriciteit. Die prijs kan tot 40% lager liggen dan de normale prijs. Dit jaar wordt met het goedkope tarief proef gedraaid bij maximaal tienduizend huishouden in Beieren, als dat bevalt wil Eon het systeem in heel Duitsland invoeren.Bestuursvoorzitter Peter Deml van Eon Bayern maakte het proefproject bekend. Hij zei dat Eon niet verwacht dat de komende twee à drie jaar een einde komt aan de stijgende prijzen. Om de 'sociaal zwakkeren' toch een beetje te ontzien, heeft Eon samen met enkele regionale liefdadigheidsinstellingen het speciale tarief voor armen ontwikkeld. Na de zomer gaat de proef lopen.Copyright©, Energeia, 2006

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over