Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Programma's PvdA en SP beste voor de zorg'

Maandag 20 november 2006 13:30Margot Boesveld

 

De verkiezingsprogramma's van de PvdA en de SP geven de meeste oplossingen voor de problemen in de zorg. Tot die conclusie komt de beroepsorganisatie van verplegenden en verzorgenden V&VN in een politieke zorgmeetlat die zij maandag in Utrecht hebben gepresenteerd.De VVD en de Partij voor de Vrijheid presteren het slechtst. GroenLinks komt op de tweede plaats. De ChristenUnie, D66 en de SGP delen de derde plaats. Het CDA staat op vier, vlak voor Eén.NL (op vijf). De Partij voor de Dieren staat op zes.De ranglijst is samengesteld op basis van de definitief vastgestelde en door de partijleden op sommige punten aangepaste verkiezingsprogramma's. Partijen als de VVD, de Partij voor de Vrijheid, de Partij voor de Dieren en het CDA scoorden ook slechter omdat uit de financiële paragrafen die al dan niet op hun websites staan, niet duidelijk was hoeveel geld zij voor zorg uittrekken.De V&VN vindt de scores van de partijen ver onder de maat. Na alle problemen die de laatste jaren aan het licht zijn gekomen in de zorgsector, hadden de politieke partijen daar meer aandacht voor moeten uittrekken, stelt zij.In Nederland werken ongeveer 400.000 verpleegkundigen en verzorgenden. Dat is ruim 4 procent van alle Nederlanders die 22 november mogen stemmen.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over