“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Protest medewerkers callcenter Essent en TNT bij aandeelhoudersvergadering

Donderdag 27 april 2006 10:48Margot Boesveld

 

Medewerkers van Cendris BSC, een gezamenlijke dochteronderneming van Essent en postbedrijf TNT, hebben gisteren geprotesteerd tegen een komende verslechtering van de arbeidsomstandigheden.

Ze deden dat voor aanvang van de aandeelhoudersvergadering van TNT, gisteren op Schiphol. Een als 'geplukte kip' verkleed persoon overhandigde de aandeelhouders bij binnenkomst een pamflet. Ook werden er spandoeken getoond door de zeventig mensen die naar Schiphol waren gegaan.

TNT, vroeger TPG, eist dat de 150 oud-werknemers van het bedrijf, die destijds naar het callcenter overgingen, zo'n 40% van hun salaris inleveren, zegt Ubbo Dijk van de Abvakabo tegen Energeia. Het rare is dat TNT dit eist als klant van het callcenter. Als eigenaar heeft TNT destijds beloofd dat de werknemers tot 2012 de goede arbeidsvoorwaarden van het voormalige staatsbedrijf behouden.

Het bedrijf dreigde in eerste instantie zelfs weg te gaan bij het callcenter als de eisen niet ingewilligd worden. De werknemers werden later echter uitgenodigd door TNT om binnen te komen. "Ze hebben nog niets beloofd, maar ze willen in ieder geval praten", zo zegt Dijk. TNT heeft 51% van het bedrijf in handen; Essent de overige 49%.

Copyright©, Energeia, 2006

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over