Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Provincies willen verlaging energiebelasting

Maandag 08 januari 2007 20:33Margot Boesveld

 

De provincies Noord-Brabant en Overijssel willen dat de Tweede Kamer iets doet aan de hoge energiebelasting. Daartoe willen beide grootaandeelhouders van Essent een brief sturen aan het parlement. ,,Je kunt het niet verkopen dat de winst en dividend stijgen en de tarieven omhooggaan'', zei gedeputeerde Piet Jansen van Overijssel maandag op de aandeelhoudersvergadering.Bijna een derde van de energienota gaat op aan belastingen. ,,Daar mag wel eens wat aan gebeuren, maar in Den Haag blijft het oorverdovend stil'', zei gedeputeerde Jansen. Een aantal aandeelhouders van het, naar omzet gemeten grootste energiebedrijf, wil een deel van de winst aanwenden voor minima en energiebesparing. ,,Essent moet geen inkomenspolitiek bedrijven, maar deze mensen op een andere manier helpen'', antwoordde bestuursvoorzitter Michiel Boersma.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over