Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Provisieloos verzekeren bij de Vastelastenbond

Woensdag 29 oktober 2008 10:10Margot Boesveld

 

Provisieloos verzekerd via de Vastelastenbond!

 

Goed verzekerd zijn, is een hele zorg minder. Maar het kost wel wat. Verzekeringspremies drukken een forse stempel op uw maandelijkse lasten. Maar kan het niet goedkoper en transparanter? De Vastelastenbond vindt van wel.

 

Daarom start de Vastelastenbond nu met provisieloos verzekeren. De Vastelastenbond treedt op als onafhankelijke adviseur van verzekeringen en financiële producten. De Vastelastenbond houdt de kosten transparant en laag en ontvangt hiervoor geen provisie, maar rekent een vast bedrag voor de service en adviezen.  Hierdoor betaalt u aanzienlijk minder voor uw verzekeringen. Dat is pas goed geregeld!

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over