Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

PvdA: geen stilzwijgende verlenging abonnementen

Maandag 05 maart 2007 17:01Margot Boesveld

 

De PvdA heeft maandag een nieuw wetsvoorstel ingediend dat consumenten moet beschermen tegen ongewenste stilzwijgende verlenging van abonnementen op onder meer sportscholen, tijdschriften, kranten, autopechdiensten, internet, televisiekabel of boekenclubs.De PvdA diende eerder zo'n wetsvoorstel in, maar de Kamerleden Ferd Crone en Martijn van Dam hebben hun initiatief aangepast na kritiek van de Raad van State en belanghebbenden. Het komt vaak voor dat bij abonnementen een opzegtermijn geldt die kan duren tot drie maanden, en dat daarna stilzwijgend een verlenging van een jaar plaatsvindt.De PvdA wil stilzwijgende verlenging met een vol jaar verbieden. Na een eerste contract zou een vervolgcontract maximaal drie maanden mogen gelden, of na het eerste contract volgt een contract voor onbepaalde duur dat steeds na één maand is op te zeggen. Dit geldt voor commerciële bedrijven en niet voor verenigingen.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over