Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

PVDA: te hoge energiekosten terug naar consument

Vrijdag 04 mei 2007 13:48Margot Boesveld

 

Coalitiepartij PVDA wil dat consumenten het geld terugkrijgen dat ze te veel betaald hebben voor het transport van gas en stroom.Woensdag maakte de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMA) duidelijk dat een gemiddeld Nederlands huishouden in 2004 en 2005 jaarlijks ongeveer EUR 31 meer heeft betaald voor het transport dan de kartelwaakhond "redelijk" vindt. Volgens de NMA was dit overigens niet de reden van de scherpe winststijgingen van de energiebedrijven in die jaren.Desondanks wil de PVDA voorkomen dat het geld bij de energiebedrijven blijft hangen. Minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken moet daarom binnen een week toezeggen dat het geld terug naar de consument gaat, aldus PVDA-Tweede Kamerlid Ferd Crone donderdag.Copyright©, ANP, 2007

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over