Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Rechter tikt verzekeraar ONVZ op vingers

Woensdag 13 juni 2007 13:41Margot Boesveld

 

Zorgverzekeraar ONVZ mag niet tussentijds de polisvoorwaarden wijzigen voor verzekerden die teveel declareren. De rechtbank van Utrecht heeft dat vrijdag bepaald. De Consumentenbond stapte namens de verzekerden enkele weken geleden naar de rechter omdat ONVZ maatregelen had genomen tegen klanten die 'overconsumeerden'.De klanten hadden een polis afgesloten die een aantal voorzieningen onbeperkt vergoedde. De klanten maakten daar gebruik van en declareerden bijvoorbeeld zeventien brillen per jaar of reisden met grote regelmaat per taxi het land door om alternatieve genezers te bezoeken.Volgens de Consumentenbond maakten de klanten gebruik van de mogelijkheden die de verzekeraar hen via de polis zelf had geboden. ONVZ vond dat de kosten uit de hand liepen en stelde dit voorjaar de polisvoorwaarden bij. De rechter heeft daar nu een stokje voor gestoken.De verzekeraar reageert teleurgesteld op de uitspraak en onderzoekt of hoger beroep wordt ingesteld.De NPCF, de organisatie die opkomt voor de belangen van patiënten, is blij met de uitspraak van de rechter. Verzekeraars mogen niet tijdens de looptijd van een contract, zomaar tussentijds de voorwaarden veranderen, aldus de organisatie. Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over