“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Rol OPEC is uitgespeeld volgens topman van Rosneft

Donderdag 12 mei 2016 10:53Margot Boesveld

 

Topman Igor Sechin van het Russische staatsoliebedrijf Rosneft vindt dat de rol van OPEC als beleidsbepaler op de wereldwijde oliemarkt tot het verleden behoort. 

Volgens Sechin is er geen eenheid meer binnen het oliekartel, waardoor de macht die de OPEC vroeger had over de oliemarkt ten einde is gekomen, zegt hij dinsdag tegen persbureau Reuters.

Zo kon de OPEC vorige maand bij een bijeenkomst in Doha geen overeenstemming bereiken over een bevriezing van de productie om de olieprijzen te stutten.

Rusland is zelf geen lid van het kartel, dat wordt geleid door oliegrootmacht Saudi-Arabië. De OPEC voorziet in circa 40 procent van de wereldwijde vraag naar olie.

Bron: NU.nl

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over

Groen licht voor het windpark Wieringermeer

Dinsdag 10 mei 2016 16:38

Groen licht voor het windpark Wieringermeer. Na een positieve uitspraak van de Raad van State vandaag, kan begonnen worden met de bouw van een van de grootste windparken op land in Nederland. De Raad ...

Lees meer

Consumenten hebben langer recht op garantie

Dinsdag 10 mei 2016 09:35

Elektronische producten zoals camera’s, tablets en navigatiesystemen gaan meestal veel langer mee dan winkeliers doen beweren. Dat betekent dat consumenten in die gevallen ook langer recht hebbe...

Lees meer

Alliander mag nevenactiviteiten voortzetten

Dinsdag 10 mei 2016 09:31

Alliander mag doorgaan met zijn nevenactiviteiten. RWE/Essent had ACM gevraagd hier handhavend tegen op te treden maar de huidige wet biedt daarvoor geen aanknopingspunten. Dat betekent dat Energy Exc...

Lees meer

Ziggo verliest klanten

Dinsdag 10 mei 2016 08:55

Ziggo heeft in de eerste drie maanden van het jaar opnieuw klanten verloren. Het kabelbedrijf had naar eigen zeggen last van de sterke concurrentie van andere aanbieders van internet, tv en telefonie....

Lees meer