Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Rol OPEC is uitgespeeld volgens topman van Rosneft

Donderdag 12 mei 2016 10:53Margot Boesveld

 

Topman Igor Sechin van het Russische staatsoliebedrijf Rosneft vindt dat de rol van OPEC als beleidsbepaler op de wereldwijde oliemarkt tot het verleden behoort. 

Volgens Sechin is er geen eenheid meer binnen het oliekartel, waardoor de macht die de OPEC vroeger had over de oliemarkt ten einde is gekomen, zegt hij dinsdag tegen persbureau Reuters.

Zo kon de OPEC vorige maand bij een bijeenkomst in Doha geen overeenstemming bereiken over een bevriezing van de productie om de olieprijzen te stutten.

Rusland is zelf geen lid van het kartel, dat wordt geleid door oliegrootmacht Saudi-Arabië. De OPEC voorziet in circa 40 procent van de wereldwijde vraag naar olie.

Bron: NU.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over