Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Route Mobiel en de ANWB vergelijken

Donderdag 14 juli 2005 09:00Margot Boesveld

 

Sinds maandag kunnen consumenten Route mobiel en de ANWB vergelijken. Op de website kunnen mensen onafhankelijke en begrijpelijke informatie over de service van beide bedrijven krijgen.

De website is redelijk duidelijk, maar geeft nog niet alle informatie. Er zijn een aantal zaken waar meer duidelijkheid in moet worden gegeven. Zo staat bij Route Mobiel het abonnement op je kenteken. Bij de ANWB heb je een abonnement op naam. Rijd je dus vaak in verschillende auto’s dan is het gunstiger om een ANWB abonnement te nemen. Ook al is dit iets duurder. Daarnaast moet de site meer duidelijkheid geven over pech in het buitenland. Veel mensen kiezen voor hulp in het buitenland bij een van de pechdiensten, maar weten niet dat ze via hun autoverzekering of reisverzekering hier al voor gedekt zijn.

Wij zijn zelf bezig met het zoeken van een geschikte pechdienst voor onze leden. Het is nog niet zeker of we met een van de genoemde partijen gaan samenwerken. Er zijn namelijk nog meer spelers in de markt. Onderzoek en onderhandelingen zullen uitwijzen wat de beste keus is. We houden u op de hoogte.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over