“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ruim eenderde EU kan zelf energiebedrijf kiezen

Woensdag 17 augustus 2005 12:13Margot Boesveld

 

Inwoners in ruim eenderde van de EU-landen kunnen zelf kiezen welk elektriciteits- of gasbedrijf zij wensen. Dat heeft het Europees statistisch bureau Eurostat donderdag bekendgemaakt. De landen, waaronder Nederland, lopen daarmee vooruit op de verplichte liberalisering per 1 juli 2007.

Voor stroom gaat het om acht landen plus de Belgische deelstaat Vlaanderen. Bij gas zijn het negen landen en Vlaanderen. De meeste landen met een volledig vrije energiemarkt zien het aantal aanbieders groeien. In Duitsland waren in 2003 al 940 stroombedrijven actief. Voor gas blijft het aantal aanbieders nog beperkt, behalve in Nederland, Duitsland en Spanje. (Bron Kassa)

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over