Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Run op goedkope energie

Woensdag 04 juli 2012 11:18Margot Boesveld

 

Huishoudens stappen massaal over op goedkopere leveranciers van gas en elektriciteit. De snel stijgende energieprijzen drukken consumenten met de neus op de feiten. Vergelijkingssites op internet worden massaal bezocht.

Dat schrijft het AD vandaag. De sites gaslicht.com en energiewereld.nl, die consumenten begeleiden bij de overgang naar een andere leverancier, signaleerden de afgelopen drie maanden een toename van het aantal overstappers met 46 procent. De Consumentenbond bevestigt de groeiende aandacht voor zijn energievergelijker.

De toezichthoudende instantie NMa zegt dat vorig jaar bijna 10 procent van de huishoudens koos voor een andere energieleverancier. Ben Woldring van vergelijkingssite Gaslicht.com schat dat het dit jaar zal gaan om honderdduizenden huishoudens. Hij zegt in het AD: 'Mensen horen van vrienden dat het zonder problemen verloopt en veel geld oplevert. Het is geen tientjeswerk meer.'  

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over