Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Rusland verlaagt olieproductie na OPEC-akkoord

Maandag 03 april 2017 11:00Margot Boesveld

 

Rusland heeft zijn olieproductie in maart verlaagd. Dat komt overeen met de afspraak met oliekartel OPEC om minder te produceren. Op deze manier hopen de landen de olieprijzen te stutten. Dat blijkt uit cijfers die het Russische energieministerie zondag heeft gepubliceerd.

De Russische olieproductie bedroeg vorige maand 11,05 miljoen vaten per dag. Dat is een daling van 1,6 procent ten opzichte van de 11,23 miljoen vaten die in oktober dagelijks werden opgepompt. Dat was toen nog het hoogste niveau sinds de val van de Sovjet-Unie. De OPEC heeft samen met niet-leden zoals Rusland sinds begin dit jaar de productie verlaagd om de lage olieprijzen op te krikken. Die afspraak loopt tot en met juni. Inmiddels gaan er stemmen op om de productieverlaging te verlengen. Rusland wil eerst de oliemarkt beter beoordelen voordat ingestemd wordt met een verlenging.

OPEC-voorzitter Mohammed Barkindo liet zondag bij een bezoek aan de Iraakse hoofdstad Bagdad weten dat de olievoorraden beginnen af te nemen. Dat wijst er volgens hem op dat de productieverlaging inmiddels al zorgt voor meer balans op de oliemarkt. Barkindo stelde verder dat Irak hem heeft verzekerd zich volledig te zullen houden aan de afspraken rond de productieverlaging.

 

 

Bron: NU.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over