Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Scheiding tussen analoog en digitaal

Maandag 03 oktober 2005 14:37Margot Boesveld

 

De kabelbedrijven mogen een deel van de kosten die zij maken voor het aanbieden van digitale televisie, doorberekenen in hun gewone kabelabonnementen. Dit vindt toezichthouder Opta. De Opta liet dinsdag weten dat een modern netwerk ‘in ieders belang’ is.

Dit is belachelijk. De Opta moet zorgen voor een scheiding tussen analoog en digitaal. Mensen die alleen analoge televisie willen ontvangen betalen nu mee aan de digitalisering van de netwerken. De kabelbedrijven pakken elke mogelijkheid om de kabeltarieven te verhogen. Dit monopolistisch gedrag gaat te ver en juist de Opta zou in het voordeel van de consument moeten oordelen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over