Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Shell verhoogt brandstofprijzen

Woensdag 06 juli 2005 09:00Margot Boesveld

 

Shell, marktleider in Nederland, heeft dinsdag de adviesprijzen van autobrandstoffen verhoogd. Super plus en Euro ongelood worden 2 cent duurder, en de dieselprijs stijgt met 1,6 cent. De prijzen aan de pomp komen hierdoor op: euro ongelood 1,385 euro, super plus 1,439 euro en diesel 1,065 euro per liter.

De stijgende olieprijs is hier de oorzaak van. De stijgende olieprijs zorgt voor niet alleen voor stijgende autobrandstofprijzen, maar ook de prijs voor energie is dit jaar flink gestegen als gevolg van de hoge olieprijzen. Wij vinden dat de overheid de bruger tegemoed moet komen. Het wordt voor steeds meer mensen moeilijk om nog rond te komen. Dit terwijl de overheid meer inkomsten binnen krijgt als gevolg van de stijgende prijzen. Op welke manier zou de overheid de burger tegemoed kunnen komen?

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Manfred

Ben bang voor een dure zomer met astronomische benzineprijzen. Shell durft het tegenwoordig zonder smoesjes te brengen.

Wat zijn we toch een dom volk wij nederlanders!!!!!

Vrijdag 16 maart 2007 00:40

Plaats een reactie

Lees meer over