Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Slechts de helft van de Versatelabonnees kan live voetbal zien

Woensdag 17 augustus 2005 11:09Margot Boesveld

 

Slechts de helft van de 20.000 abonnees heeft afgelopen weekend live voetbal kunnen zien via Versatel. Dat meldde het telecom- en kabelbedrijf vrijdag. Versatel verwierf de live-rechten van de Nederlandse competitie tot 2008 voor een jaarlijks bedrag van 30,5 miljoen euro.

Als oorzaak geeft het concern op dat het technisch onmogelijk bleek om alle aangemelde klanten op tijd aan te sluiten. De mensen moeten worden bediend via een zogeheten ADSL2+-aansluiting, een zeer snelle internetverbinding via welke de televisiebeelden bij de klant komen. Het bedrijf zet nu alles op alles om iedereen voor het eind van de maand aan te sluiten. Topman Raj Raithatha heeft de indruk dat dat wel gaat lukken.

Het is nog een geluk bij een ongeluk dat zo weinig mensen zich hebben aangemeld bij Versatel. Nu zijn de problemen nog redelijk te overzien. Was het een hype geworden en hadden tienduizenden mensen zich aangemeld dan had Versatel het allemaal niet meer kunnen bolwerken. Het stroomt nu namelijk al klachten binnen bij de Consumentenbond.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over