Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Snelheid adsl-abonnementen te traag

Vrijdag 20 april 2007 13:41Margot Boesveld

 

Uit onderzoek blijkt dat veel adsl abonnementen de beloofde snelheid niet halen. Het onderzoek werd uitgevoerd door computertijdschriften Computer Idee en PCM en in samenwerking met iPing en Internetten.nl. De 15 grootste internetaanbieders van Nederland werden onder de loep genomen.In de afgelopen jaren groeide het aantal adsl-aansluitingen in Nederland bijzonder snel. Nederland behoort bovendien tot de koplopers in de wereld wat betreft dichtheid van het aantal breedband aansluitingen.3500 lezers van de bladen namen deel aan het onderzoek. Daarnaast verrichtte internetonderzoeker iPing bijna 900 duizend metingen naar de download snelheid. Ook onderzoeker Internetten.nl droeg bij aan de resultaten, onder meer met gegevens van abonnementen.Vooral bij de snellere adsl-varianten worden de beloofde snelheden bij lange na niet gehaald, aldus de onderzoekers. Vooral Orange en Tele2 presteren het slechtst. Casema scoort qua snelheid beter, aldus de tijdschriften.Bron: Connexie

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over