Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Steeds meer glasvezel klanten

Maandag 11 april 2016 11:06Margot Boesveld

 

Ruim één miljoen Nederlandse huishoudens beschikken over een glasvezelverbinding. Dat blijkt maandag uit onderzoek van Telecompaper. Het aantal glasvezelklanten is in een jaar tijd met zo'n 200.000 gestegen.

Zo'n negen op de tien glasvezelklanten maakt verbinding via het netwerk van Reggefiber, een dochterbedrijf van KPN. De resterende 10 procent gebruikt het netwerk van een kleinere provider.

Inmiddels kunnen inwoners van 229 Nederlandse gemeenten glasvezelinternet krijgen. Ruim 13 procent van de Nederlandse internetgebruikers maakt verbinding via glasvezel.

Via glasvezelnetwerken zijn verbindingen van maximaal 1000 Mbps beschikbaar. Dat is vijf keer zo snel als het snelst beschikbare kabelinternet. 

Uit cijfers van de Autoriteit Consument & Markt over het derde kwartaal van 2015 bleek echter dat 60 procent van de glasvezelklanten een verbindingssnelheid van minder dan 100 Mbps heeft.

Ook via Vereniging de Vastelastenbond merken we de stijging in het aantal glasvezel abonnementen. Bent u benieuwd of u op uw adres al toegang heeft tot dit netwerk? Kijk dan snel in onze vergelijker.

Bron: Nu.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over