Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Stel maximum aan zorgkosten per patiënt'

Donderdag 29 juni 2006 13:36Margot Boesveld

 

Medische behandelingen die meer dan 80.000 euro per gewonnen levensjaar kosten, zouden niet meer door zorgverzekeraars moeten worden vergoed. De Raad voor de Volksgezondheid en Zorg (RVZ) stelt dat in een rapport aan het ministerie van Volksgezondheid. Als voorbeeld van een ingreep die niet meer vergoed zou moeten worden noemt RVZ een levertransplantatie van een patiënt die veel alcohol heeft gebruikt en niet van plan is na zijn transplantatie te stoppen met drinken.De kosten van de gezondheidszorg nemen in rap tempo toe. Minister Hans Hoogervorst heeft daarom de raad gevraagd na te denken over grenzen die gesteld zouden kunnen worden aan vergoeding van medische behandeling. Een van de topambtenaren van Hoogervorst noemde het rapport dinsdag een moedige eerste stap in een nieuwe discussie.De RVZ vindt ook dat mensen die eenvoudige kwalen hebben, zoals een gewone verkoudheid of kalknagels, de behandeling zelf moeten betalen.Volgens het adviesorgaan van de regering spelen op het moment partijen met een goede lobby een belangrijke rol in de vraag welke behandelingen wel en niet worden vergoed. De RVZ wil dat politiek en maatschappelijke organisaties een debat aangaan en eerlijke criteria ontwikkelen voor de grenzen aan medische behandelingen.

Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over