Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Sterkste daling olieprijs in bijna 5 maanden

Woensdag 06 juli 2016 13:54Margot Boesveld

 

De olieprijzen liggen op koers voor de sterkste daling in bijna vijf maanden. De prijzen staan onder druk door zorgen over de afzwakkende wereldeconomie en de gevolgen van de brexit, terwijl het aanbod op de oliemarkt ruim blijft.
De prijs van een vat Amerikaanse olie (van 159 liter) stond in New York 4,3 procent lager op 46,88 dollar en Brentolie zakte 3,8 procent tot 48,21 dollar.

De productie van oliekartel OPEC is in juni gestegen, door een hogere productie in Saudi-Arabië, Libië en Nigeria. Verder zorgt de sterkere dollar voor druk op de prijzen omdat olie dan duurder wordt voor handelaren met andere valuta.

In februari stond de olieprijs nog op het laagste niveau in twaalf jaar. Sindsdien is die met circa 80 procent gestegen.

Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over