Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Stijging energieprijzen

Dinsdag 28 oktober 2008 11:10Margot Boesveld

 

Ondanks de dalende olieprijs, zullen energieleveranciers de energieprijzen  vanaf januari opnieuw fors verhogen: stroom wordt gemiddeld 21% duurder, gas 11%. De dagbladen aangesloten bij de GPD schrijven dit vandaag op basis van een indicatie van energiebedrijf Nuon. Een gemiddeld inkomen betaalde dit jaar €1869 voor gas en licht, en dat wordt komend jaar waarschijnlijk €160 meer. In 2000 betaalde het gemiddelde huishouden overigens nog €867 per jaar. Erik Roddenhof, commercieel directeur van Nuon, zegt tegen het Nederlandse Dagblad dat ook andere energiebedrijven niet aan een verhoging ontkomen. Afgelopen zomer stegen de energieprijzen ook al fors, maar toen kwam dat vooral door de gasprijs die met 15% steeg. In januari wordt de stroom veel duurder. Volgens Nuon komt dat vooral door de duurdere grondstoffen. Dat de olieprijs inmiddels sterk aan het dalen is, heeft hier (nog) niets mee te maken, zegt Roddenhof. Nuon baseert de prijzen op de olieprijzen tussen mei en oktober, omdat toen is ingekocht.

Het is dus nu de tijd om een energie vergelijking te maken, vergelijk energie door tarieven van verschillende leveranciers leveranciers met elkaar te vergelijken.  

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over