Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Stijging premie autoverzekering verwacht

Donderdag 09 juli 2015 11:10Margot Boesveld

 

Verzekeraars dreigen in problemen te komen, nu blijkt dat er veel meer schade moet worden uitgekeerd bij de afhandeling van verkeersongevallen. Een premieverhoging voor de automobilist lijkt daardoor onontkoombaar.

De Nederlandsche Bank slaat alarm na tegenvallende resultaten, waarbij 300 miljoen euro meer moest worden betaald dan er werd binnengeschraapt in de branche Motorrijtuigen Aansprakelijkheid (WA).

 

 

Dieptepunt

"Daarmee hebben we een historisch dieptepunt bereikt, want nooit eerder werd in deze sector zoveel verlies geleden”, zegt Martijn Pols van De Nederlandsche Bank. „Verzekeraars hebben verschillende mogelijkheden om de resultaten te beïnvloeden. Het is hun verantwoordelijkheid nu de juiste keuzes te maken.” „Gebeurt dat niet, dan kunnen maatschappijen uiteindelijk in de problemen komen. Zo ver is het nog lang niet, maar we zijn als toezichthouder wel bezorgd.”

 

 

Bron: Nu.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over