Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Straks prijspalen voor rekening pomphouders

Maandag 10 juli 2006 15:52Margot Boesveld

 

Langs snelwegen bij tankstations komen prijspalen waarop duidelijk voor automobilisten moet staan wat de benzine of diesel kost. Dit blijkt uit een brief dinsdag van demissionair verkeersminister Karla Peijs aan de Tweede Kamer.Zij komt met haar plannen tegemoet aan een door de Kamer aanvaarde motie van onder meer de VVD'er Pieter Hofstra. Peijs is nog in overleg met Financiën over de vraag hoe die palen te regelen. Een mogelijkheid is een extra eis in de door Rijkswaterstaat af te geven vergunning, of in de huurovereenkomst tussen Dienst der Domeinen en de tankstationhouder. Voorheen had bijna elke benzinepomp een prijspaal. Maar met de alsmaar stijgende brandstofprijzen halen de pomphouders de prijspalen weg of wordt er reclame op de prijspaal gehangen, zodat de prijzen niet meer zichtbaar zijn. Het is dus daarom een goede zaak dat de minister dit punt aan de kaak stelt.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over