Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Stroom afgesloten bij zestien Haagse bakkers

Maandag 08 mei 2006 12:45Margot Boesveld

 

Zestien bakkerijen in Den Haag hebben geen stroom meer. Energiebedrijf Eneco heeft dinsdag de stroom van de panden afgesloten, omdat de meters waarmee het stroomverbruik wordt gemeten zouden zijn gemanipuleerd. Fraudemedewerkers van Eneco bezochten dinsdag achttien verdachte panden in Den Haag. Bij zestien daarvan werden onregelmatigheden geconstateerd, meldt het energiebedrijf.

Omdat het gaat om frauduleuze handelingen die bovendien de veiligheid in gevaar brengen, heeft Eneco de meters in beslag genomen en de stroom afgesloten. Het bedrijf kondigt aan bij de politie aangifte te doen van de fraude. De meters worden teruggeplaatst als de kosten van de gestolen energie, de kosten van de meter en de boete zijn voldaan.We melden al eerder dat de energieprijs met 40 procent is gestegen de afgelopen 6 jaar en dat Nederland in de top 3 staat qua hoogste energieprijzen. Zouden deze ondernemers daarom gefraudeerd hebben met hun energie?

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over