Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Subsidie op groene stroom op herhaling

Woensdag 11 juli 2007 13:10Margot Boesveld

 

De subsidie op 'groene stroom' keert terug. Minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven kondigde vrijdag aan dat een voorstel in die zin in de laatste ministerraad voor de vakantie aan de orde is.Vorig jaar werd de subsidiekraan - de zogenoemde MEP-regeling - dichtgedraaid omdat de doelstelling ook zonder dat soort steun gehaald zou worden. In een andere vorm komt de subsidie voor de productie voor duurzame energie terug, aldus Van der Hoeven.Zo wordt het bedrag afhankelijk van de energieprijs en moeten meer soorten duurzame energie en innoverende bedrijven gestimuleerd worden. De nieuwe steun wordt gedoopt Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie. ,,Wat niemand wil is een herhaling van het gedoe rond de MEP'', aldus de CDA-bewindsvrouw in een interview met De Telegraaf. Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over