“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Subsidiepot zonnepanelen snel leeg

Vrijdag 19 juli 2013 11:09Margot Boesveld

 

De subsidiepot voor zonnepanelen raakt leeg. De pot is naar verwachting eind september al leeg. Dat meldt het AD vrijdag. 

Volgens de krant schaffen Nederlanders in een hoger tempo zonnepanelen aan. In een jaar tijd zouden zo’n 78.000 huishoudens zonnepanelen op hun dak hebben laten zetten.

De krant baseert zich op gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De opwekcapaciteit is vorig jaar met 234 procent gestegen. In een jaar tijd zijn er meer zonnepanelen geïnstalleerd dan in alle jaren daarvoor.

Door de gedaalde prijzen en de mogelijkheid om subsidie aan te vragen, zou er meer animo zijn voor de panelen.

AgentschapNL die de subsidies uitkeert, zegt dat er maandelijks meer aanvragen binnenkomen. De instantie verwacht dat er eind september geen geld meer is om nieuwe aankopen te subsidiëren.

Bron: nugeld.nl/wonen/3530122/subsidiepot-zonnepanelen-snel-leeg.html

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over

Veel mensen op valreep alsnog op reis

Donderdag 18 juli 2013 15:41

Nu de vakantieperiode op gang komt, besluiten veel mensen op het nippertje alsnog op reis te gaan.  Boekingen van lastminutevakanties zijn sinds vorige week enorm toegenomen, signaleren re...

Lees meer

Grote tevredenheid na bekendmaking van het Energieakkoord

Woensdag 17 juli 2013 13:37

Vakbonden, milieuorganisaties, werkgevers, ze lijken allemaal verheugd over het Energieakkoord. Vandaag werden de hoofdlijnen van het akkoord officieel gepresenteerd. Werkgevers zeggen in een react...

Lees meer

'Vakantie in Bulgarije is het goedkoopst'

Vrijdag 12 juli 2013 09:05

Bulgarije is de goedkoopste vakantiebestemming onder Europese landen als het om boodschappen gaat. Uit een prijsvergelijking die de Consumentenbond vrijdag publiceert, blijkt dat boodschappen d...

Lees meer

XS4ALL: 150 verzoeken diensten

Donderdag 11 juli 2013 15:03

Internet- en telefonieprovider XS4ALL heeft vorig jaar 150 keer meegewerkt aan een vordering van opsporingsdiensten. Het bedrijf zegt de eerste grote consumentenprovider te zijn die dergelijke gege...

Lees meer