Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

T-Mobile: aanval op vaste telefoonaansluiting

Woensdag 20 september 2006 11:08Margot Boesveld

 

Vanaf 3 oktober introduceert T-Mobile een nieuwe dienst. Abonnees kunnen thuis tegen hetzelfde tarief bellen naar een vaste telefoon als met een vaste telefoon. Volgens de Duitse telefoonmaatschappij is er daardoor geen reden meer om de vaste telefoonverbinding te behouden.Met het zogenaamde 'T-Mobile Thuis' wil de belmaatschappij een groter aandeel verwerven op de Nederlandse markt. Het netwerk van T-Mobile markeert het contractadres van de klant als zijn 'T-Mobile Thuis adres'. Zodra de klant thuis begint te bellen, gelden automatisch de tarieven van de T-Mobile Thuis, voor de gesprekken naar vaste nummers in Nederland en ook naar buitenlandse nummers.Met 2,38 miljoen klanten is T-Mobile de nummer drie op de Nederlandse markt.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over