Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Tandarts voor jongeren in pakket

Vrijdag 06 juli 2007 13:26Margot Boesveld

 

De tandartscontrole voor volwassenen komt hoogstwaarschijnlijk toch niet in het basispakket van de zorgverzekering. Jongeren tussen de 18 en 22 kunnen straks wel op kosten van de verzekeraar naar de tandarts. Minister Ab Klink (Volksgezondheid) zei woensdag positief te staan tegenover deze wens van een meerderheid van de Tweede Kamer.In het regeerakkoord staat dat de tandartscontrole terugkeert in het basispakket, maar PvdA en CDA omarmden woensdag een voorstel van tandartskoepel NMT om in plaats daarvan de tandzorg voor jongeren te gaan vergoeden. Dan gaat het niet alleen om controle, maar ook om behandelingen. Ook de VVD schaarde zich achter dit idee.Klink zei serieus naar het voorstel te gaan kijken, omdat jongeren die net het huis uit gaan extra kwetsbaar zijn voor bederf van hun gebit. Ook is het nog maar de vraag of er echt veel meer mensen regelmatig hun gebit laten nakijken als dit weer verzekerd wordt. Nu doet driekwart dit al.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over